Noutăți

vezi toate

Catalog 2015

Catalogul, structurat pe familii de aplicaţii, cu trimiteri la echipamentele asociate, vă va ajuta să selectaţi uşor echipamentele de care aveţi nevoie. Fiecare produs este prezentat cu imagini, preţuri, date tehnice şi unde este cazul, însoţit de scheme hidraulice. Diagramele şi metodele de dimensionare a unor echipamente le găsiţi într-un capitolul special dedicat.
Pe site-ul nostru veti gasi, alaturi de Catalogul Markus 2015, si alte cataloage in limba romana.
vezi detalii

Produse

Produsele noastre sunt garantia calitatii.Echipamentele de automatizare pe care vi le propunem va vor ajuta sa obtineti nivelul de siguranta si confort dorit, vor economisi energia si proteja mediul, reducand nivelul de emisii poluante, si nu in ultimul rand, vor asigura o functionare optima si vor prelungi viata instalatiilor pe care le controleaza.
vezi detalii

Promotii

Firma noastra deruleaza periodic, in parteneriat cu furnizorii nostri, promotii pentru produsele pe care le comercializam. Pe site-ul nostru, va punem la dispozitie o rubrica cu promotiile curente. Anumite promotii nu sunt insa disponibile pe site, pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
vezi detalii